banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Nusaybin'de sokağa çıkma yasağı 5. gününde

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 13 Kasım saat 21.00'den itibaren uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağının ardından bazı cadde ve sokaklarda kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması için jandarma ve polis ekiplerince başlatılan operasyon sürüyor.

Operasyonda şuana kadar 20'ye yakın hendek kapatılırken olaylarda bir kadın hayatını kaybetti, 2’si çocuk biri polis toplam 10 kişi de yaralandı.

PKK’lilerin hendeklere tuzakladığı patlayıcıların infilak etmesi sonucu bazı ev ve işyerlerinin yanı sıra su ve elektrik hatları zarar gördü.

Caminin girişine bomba yerleştirdiler  

Bu arada Fırat ve Abdulkadir Paşa mahallerindeki camilere giren PKK’liler, cami hoparlöründen PKK marşları çalıyor. Görgü tanıkları, PKK’lilerin Abdulkadirpaşa Mahallesi Kartopu Sokağı'nda bulunan Seyitler Camisi’nin girişine mayın döşediğini bildirdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.