banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Nusaybin'de PKK'ye ait 4 sığınak ortaya çıkarıldı

Mardin Valiliği Nusaybin ilçe kırsalında PKK’ya ait olan ve içerisinde örgütsel doküman, erzak ile yaşam malzemesinin  bulunduğu 4 sığınakla ilgili açıklama yaptı.

Valilik’ten yapılan açıklamada, “19 Eylül 2015 günü Nusaybin İlçesi, kırsal alanında icra edilen operasyonlarda PKK/KCK terör örgütüne ait olduğu değerlendirilen dört adet sığınak ve çeşitli barınma alanları tespit edilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında,  “Söz konusu alanlarda yapılan aramalarda bol miktarda erzak, yaşam malzemesi ve çeşitli örgütsel doküman ele geçirilmiştir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla, bölücü terör örgütü mensupları ile işbirlikçilerine yönelik operasyonlar aralıksız ve kararlılıkla devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.