banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Nusaybin'de çatışmalar şiddetlendi

Sokağa çıkma yasağının 4 mahallede devam ettiği Nusaybin’de şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Fırat Mahallesi’nde yaşanan çatışmalarda bir özel hareket polisi hayatını kaybetti, biri yaralandı. Yaralı polis, helikopterle Ankara’ya sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre; Fırat Mahallesi’ne operasyon düzenleyen polis ekipleri ile PKK’liler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 özel harekat polisi yaralandı. Yaralı polisler, 112 Acil Servis Ambulansı ile Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Nusaybin Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahale rağmen yaralı polislerden biri hayatını kaybetti. Ağır yaralı diğer polis ise yapılan ilk müdahalenin ardından helikopter ile Ankara’ya sevk edildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.