banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

Nusaybin'de bir PKK'li tutuklandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 15 Eylül günü 3 polisin hayatını kaybettiği, bir polisin de yaralandığı bombalı saldırıyı düzenlediği iddiasıyla aranan bir kişi daha yakalanarak tutuklandı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, PKK mensuplarınca bomba düzeneğinin infilak ettirilmesi sonucu Komiser Yardımcısı Oktay İzgi, polis memurları Çağdaş Arslan ve sezgin Uludağ’ın hayatını kaybetmesi ve bir polis memurunun da yaralanması olayı ile ilgili 01 Aralık’ta A.M (31) isimli şahsın tutuklandığı hatırlatıldı.

Olay ile ilgili aranana C.T (26) isimli şahıs geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda yakalandığı aktarılan açıklamada, C.T’nin çıkartıldığı adli makamlarca “Silahlı terör örgütüne üye olma, silahlı terör örgütü adına eylem ve faaliyetlerde bulunmak, silahlı terör örgütüne yardım ve yataklık” suçlarından tutuklanarak Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konulduğu kaydedildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.