banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Nusaybin'de 7 PKK'li öldürüldü

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesindeki Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde 6 Aralık 2015 Pazar günü saat 07.00 itibari ile başlatılan sokağa çıkma yasağının 9 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 17.00’den itibaren kaldırıldığını hatırlatarak yasak süresince yapılan operasyonlar hakkında bilgi verdi.

Yasak boyunca düzenlenen operasyonlarda 7 PKK’linin öldürüldüğü kaydedilen açıklamada, 3 PKK’linin ise çatışmalarda yaralandığı belirtildi.

Operasyonlarda 2 adet Kaleşnikof marka silah ve bu silahlara ait 4 adet fişek ile bir adet Roketatar silahının ele geçirildiği belirtilen açıklamada, 8 adet barikat ve hendeğin de kapatıldığı aktarıldı.

5 adet tuzaklama bomba düzeneğinin kontrollü olarak imha edildiği ifade edilen açıklamada, barikat olarak kullanılan bir TIR’ın da kaldırıldığı belirtildi.

PKK mensuplarınca yapılan saldırılarda bir polis memurunun hayatını kaybettiği hatırlatılan açıklamada, 8 polis memurunun da operasyonlar sırasında yaralandığı kaydedildi.

Yapılan saldırılarda 3 şahsın hayatını kaybettiği, 6 şahıs da yaralandığı belirtilen açıklamada, 3 adet tuzaklanmış bombanın patlatıldığının bilgisi verildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.