banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Kum Sanatçısı Ömer Faruk Elmas TFF Orhan Saka Amatörler Evi Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Nusaybin Operasyonundan Dönen Özel Harekatı Vali Küçük Karşıladı

 

Geçici görevle Mardin’in Nusaybin ilçesine gönderilen Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Harekat Taburunun dönüşü için İl Jandarma Komutanlığında karşılama töreni düzenlendi. Tören, operasyonlarda şehit olan asker ve polisler başta olmak üzere tüm şehitler için saygı duruşuyla başladı. Karşılama törenine katılan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük: “Terör örgütleriyle mücadele ederek bu altı ay boyunca memlekette en kıymetli işleri sizler yaptınız” dedi.

“Kahraman evlatlarımız” diyerek seslendiği özel harekât taburuna yaptığı konuşmada durumlarıyla ilgili komutanlarından sürekli bilgi aldığını dile getiren Vali İzzettin Küçük: “Bilin ki siz görevdeyken bu millet her zaman arkanızdaydı. Şahsımın ve Şanlıurfalıların sizlere minnet ve şükranı sonsuzdur” dedi.

Terör örgütüyle mücadele sırasında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığının verdiği yedi şehidi de tüm şehitler gibi asla unutmayacaklarını hatırlatan Vali İzzettin Küçük: “Yedi kahramanımız mertebelerin en yükseğine ulaştılar. Onları rahmetle ve minnetle anıyorum. Aileleri ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Pek çok yaralanan askerimiz de oldu. Onlara da acil şifalar diliyorum. Sizlere sonsuz şükranlarımız var. Çok önemli bir iş başardınız, bunun herkes farkında. Öyle sıradan bir iş başarmadınız. Bu iş yol yapmaya, köprü yapmaya, hastane yapmaya benzemez. Canınızı ortaya koydunuz, kem gözlü insanların gözlerini kör ettiniz. Hiç kimsenin yapamayacağı bir iş yaptınız. Şanlıurfa’ya tekrar hoş geldiniz diyor, hepinizi alınlarınızdan öpüyorum” dedi.

İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ise konuşmasında; terör örgütüyle mücadele sırasında şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı; yaralılara da acil şifalar diledi.

Konuşmaların ardından Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından operasyonlarda gösterdikleri başarılarından dolayı tabur komutanına plaket takdim edildi. Ayrıca operasyonlarda şehit olan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı mensubu Astsubay Üstçavuş Kenan Yıldız, Teğmen Recep Erdoğan, Astsubay Üstçavuş Nusret Atmaca, Uzman Çavuşlar Bekir Şimşek, Sercan Yılmaz ve Osman Kaya ile Uzman Onbaşı Sedat Sağır için yedi adet kurban kesildi.

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen karşılama törenine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün yanı sıra; İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Müftüsü İhsan Açık ve operasyondan dönen askerlerin aileleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.