banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Balıklı parkında bir araya gelen Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığı Gençlik Kolları, Türkiye'de yılbaşı kutlamalarının son yıllarda arttığına dikkat çekerek noel kutlamalarının genç nesilleri kimliksizleştirme projesi olduğunu vurguladı.

Saadet Partisi Gaziantep Gençlik Kolları adına basın açıklamasını Gençlik Kolları Başkanı Mustafa İslam okudu. Milletleri millet yapan en önemli unsurun o milletin tarihi, inancı, kültürü ve ortak değerleri olduğunu belirten İslam, bir milletin kendi tarihine, kendi inancına, kendi kültür ve değerlerine sarıldığı ölçüde, sağlam bir gelecek inşa edebileceğini söyledi.

Manevi değerlerinden uzaklaşan ve kendi kültürüne yabancılaşan milletlerin sadece değerlerini değil bir gün özgürlüğünü de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacağına dikkat çeken İslam, “Tarih bunun dramatik örnekleriyle doludur. Bu gerçekler apaçık ortadayken son yıllarda ülkemizde giderek artan bir şekilde noel kutlaması çılgınlığı yaşanmaktadır.” dedi.

Noel kutlamalarının ne tarihimizde, ne geleneklerimizde ve ne de inancımızda hiçbir yerinin olmadığına vurgu yapan İslam, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Sahte sevimliliği ve kırmızı pelerini ile ekranlarımızı, caddelerimizi, vitrinlerimizi işgal etmiş bir noel baba vardır. Ne tarihimizde, ne geleneklerimizde, ne inancımızda hiçbir yeri olmayan noel baba figürü sinsi ve kirli bir projenin ürünüdür. Noel baba genç nesilleri kimliksizleştirme projesidir.” dedi.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.