banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Nizip'te zincirleme kaza: 2 ölü

Gaziantep'in Nizip İlçesinde bir TIR, otomobil, kamyonet ve traktörün karıştığı zincirleme kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Gaziantep-Nizip karayolunun 30’uncu kilometresindeki Sekili Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Gaziantep’ten Nizip istikametine gitmekte olan Mehmet Salih B. yönetimindeki 47 KB 765 plakalı TIR, Ali K. yönetimindeki 27 DH 0653 plakalı traktöre, ardından da aynı istikamette ilerleyen Gökhan Y. yönetimindeki 01 PK 781 plakalı otomobil ile Kadir B. yönetimindeki 27 U 0653 plakalı kamyonete çarptı.

4 aracın karıştığı zincirleme kazada TIR'ın çarptığı traktör sürücüsü Ali K. ile yanında bulunan eşi Feleknaz K.,   çarpışmanın etkisiyle yola savrulurken, Gökhan Y.  yönetimindeki otomobilde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 4 kişi ise yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edilirken, bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede traktör sürücüsü Ali K., ile eşi Feleknaz K.’nin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Hayatını kaybeden Ali K., ile eşi Feleknaz K.’nin cesetleri Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan 4 kişi ise olay yerine çağrılan ambulanslarla Gaziantep’teki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.