banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Nizip'te şüpheli paketten ekmek kırıntıları çıktı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde  Askerlik Şubesi yanında bulunan otobüs durağına bırakılan şüpheli paket, bomba ihtimaline karşı paniğine neden olurken, şüpheli paketten ekmek kırıntıları çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 22.30 sıralarında Nizip Askerlik Şubesi yakınlarında meydana geldi. Askerlik şubesi yakınındaki otobüs durağının yanında şüpheli bir paket olduğunu gören vatandaşlar durumu polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, paketi şüpheli bularak bölgeye şerit çekip, yaya giriş ve çıkışına kapatarak,  Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden bomba imha ekiplerini çağırdı. Caddenin giriş ve çıkışlarına emniyet şeridi çeken polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak meraklı vatandaşları da sık sık uyararak bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.

Şüpheli paketi uzaktan inceleyen bomba imha uzmanı polisler, pakette   ekmek kırıntıları olduğunu tespit etti.

Şüpheli paketten ekmek kırıklarının çıkması üzerine rahat bir nefes alınırken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.