banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Nizip'te bir evin mutfağına gömülü bir ceset bulundu

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde Pazartesi gününden itibaren kayıp olan  fıstık işletmesi sahibi Orhan Ayalp’ın, yanında çalışan Suriyeliler tarafından bıçaklanarak öldürüldükten sonra gömüldüğü iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Nizip ilçesinde fıstık işletmeciliği yapan Orhan Ayalp (51), geçtiğimiz Pazartesi gününden itibaren kayboldu. Ayalp’ın kaybolması üzerine yakınları polise ihbarda bulundu.

İhbar üzerine polis geniş çaplı çalışma başlatarak, Ayalp'in yakın çevresi ile sahibi olduğu fıstık işletme tesisinde çalışanların bilgisine başvurdu. Fıstık işletme tesisinde çalışan 3 Suriyeliden 2 kişinin, Salı gününden itibaren işe gelmediğini tespit eden polis, ismi öğrenilmeyen Suriyeli bir kişinin şüpheli hareketleri üzerine gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Suriyeli şahsın çelişkili ifadeleri üzerine savcılıktan alınan karar ile Suriyeli şahısların Tahtani Mahallesi Karakaş Sokak'taki evlerinde polis tarafından arama yapıldı.

Yapılan aramada her hangi bir suç unsuruna rastlanamazken, evin mutfak bölümündeki tezgahın altındaki betonun  yeni döküldüğünü fark eden polis, Nizip Belediyesinden yardım isteyerek yeni yapılan betonu kırdı.

Belediye ve polis ekipleri tarafından kırılan betonun altında bir ceset ile karşılaşan polis, yaptığı incelemede cesedin dört gündür kayıp olan Orhan Ayalp’a ait olduğunu tespit etti.

Betona gömülü olarak bulunan cesette çok sayıda bıçak darbesine rastlandığı belirtilirken,  evde yapılan incelemenin ardından Ayalp'in cesedi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçtığı ileri sürülen şahısların yakalanması için çalışma başlatıldığı ifade edildi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.