banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Nissibi Köprüsü Yapımı Devam Ediyor


İki yıl önce temeli atılan ve tamamlandığında Türkiye’nin üçüncü en uzun asma köprüsü özelliğini taşıyacak olan Nissibi Köprüsündeki incelemeleri sırasında Vali İzzettin Küçük’e Siverek Kaymakamı Hamza Erkal da eşlik etti. Vali Küçükyüklenici firma yetkililerinden inşaatla ilgili bilgi alırken, köprünün Ekim ayında trafiğe açılacak olmasının sevindirici bir gelişme olduğunu kaydetti.

Tamamlanacak olan köprünün bölgenin ulaşımını oldukça rahatlatacağını belirten Vali Küçük, köprünün sadece bölge açısından değil, Türkiye açısından önemli bir yatırım olduğunu kaydetti. Yapılan her yatırımın bölgeyi daha da cazip hale getirdiğini dile getiren Vali Küçük: “Özellikle doğu illerinin daha ulaşılabilir olması yönünde devletimizin yaptığı yatırımlar bölgeyi yatırımcılar için cazip hale getiriyor. Yeni yollar, yeni havaalanları ve bu gördüğümüz köprü gibi daha nice yatırımlar ülkemizin bir ucundan diğer ucuna seyahati mümkün kılarken bölge halkının da yüzünü güldürmektedir” dedi.

Doğal güzelliği bakımından da bölgenin kayda değer özellikler taşıdığını vurgulayan Vali Küçük: “Ulaşım ağının gelişmesiyle eminim ki bu bölge her insanın gelip görmek isteyeceği yerlerden biri olacaktır” dedi.

Bölgede ulaşımı sağlamak amacıyla çalıştırılan feribotla Adıyaman tarafına geçen Vali İzzettin Küçük daha sonra beraberindekilerle birlikte tekneyle baraj gölü üzerinde dolaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.