banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Nihayet Topçu Meydanı ihalesi yapılacak
Şanlıurfa Belediye Başkanı İbrahim Güllüoğlu yaptığı açıklamada “Belediye encümenimiz yine önemli toplantılarından birini yaptı. Bugün gerçekten Urfa için Urfa’nın geleceği için kentte yaşayanlar için. Çok önemli bir karara yine imza atıyoruz.”dedi

Topçu meydanında birkaç binanın yıkımını gerçekleştirdiklerini birkaç gün içerisinde de Bölge idare mahkemesi binasının yıkımına başlayacaklarını belirten Güllüoğlu, Topçu meydanında iki katlı bin 50 araçlık bir otopark yapacaklarını belirtti. İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli şartnameleri belediyenin Tapu Emlak Müdürlüğüne müracaat ederek gerekli bilgiyi alabileceğini söyledi.

Topçu Meydanında yapılacak otoparkın 25 yıl bedelsiz kiraya vereceklerinin altını çizen Güllüoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:”Bilindiği üzere topçu meydanı olarak adlandırdığımız eski vilayet binası eski tekel binasının yıkımını gerçekleştirdik. Ve mevcut olan bölge idare mahkemesini de kaldırtıyoruz birkaç gün içerisinde. Bununla birlikte yine o bölgede alta iki kat olmak üzere bin 50 araçlık katlı otoparkın ihalesi ile ilgili bugün karar aldık. Bu karar çerçevesinde bu bölgeyi 25 yıl bedelsiz kiraya vereceğiz. Bunun karşılığında da 2 katlı bin 50 araçlık otoparkı Şanlıurfa’ya bölgeye kazandırmış olacağız. Konuyla ilgili bilgi almak isteyen insanlarımız Tapu Emlak müdürlüğümüze müracaat ederek şartnameyi temin edebilirler.12 Nisan 2012 günü yine belediye encümen salonunda bu işin ihalesini yapacağız. Çok açık herkesin katılabileceği belli bir teminatı yatırdıktan sonra yine önem arz eden sivil toplum örgütleriyle tartıştığımız ve onlarla diyalog içinde çalıştığımız ve üstünde de üst yapısı olan sert zeminiyle bölgeye mitinglere etkinliklere hizmet eden böyle bir meydanı Urfa’ya kazandırmak istiyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.