banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

NİHAT ÇİFTÇİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Meclis Dergisi okurları, göndermiş oldukları elektronik postalar, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamını, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Bürokratlarını, Valilerini, Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Gazetecilerini, TV Muhabirlerini ve Sanatçılarını belirledi.

Karaköprü Belediye Başkanlığı ise şeffaf ve açık yönetim sergilemesi, mahallelere aynı, eşit hizmet götürmesi ve yerel yönetimde sivil toplum örgütleri, özel sektör (Esnaf), Merkezi yönetimlerin arasında dayanışma ve uzlaşmayı sağlamsından dolayı “Yılın Belediye Başkanı” olarak Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, seçildi.

Ankara Sürmeli Otel’de yapılan ödül törenine İstanbul Milletvekili Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, TBMM Başkan vekili Mehmet Sağlam, İstanbul Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Ak Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Nuri Güzel, Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ve birçok davetli katıldı.

Yapılan oylama sonucunda Yılın Devlet adamı ödülüne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkan vekili Mehmet Sağlam layık görüldü. Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Yılın Belediye Başkanı” ödülünü TBMM Başkan vekili Mehmet Sağlam’dan aldı.

Gerçekleşen ödül töreni ile ilgili konuşan AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Nuri Güzel; “AK Belediyecilik anlayışı ile Karaköprü ilçesine yapılan çalışmalar ilçenin adını Türkiye çapında duyurmaya başlamıştır. Modern şehir anlayışı ile yapılan bulvarlar yapılan parklar yapılan spor tesisleri şehrimizi bir modern kente dönüştürmüştür. Bu çalışmalar Ankara Meclis Haber Dergisi tarafından yapılan anketler ile Karaköprü yılın başarılı Başkanı ve Belediyesi seçilmiştir. Başkanımız ödülünü TBMM Başkan vekili Mehmet Sağlam’dan almıştır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.