banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Nihat Çiftçi Hilvan'da Sorunları Dinledi


İlçelerin sorunlarını çözmek için gittiği ilçeler arasında son durağı Hilvan olan Çiftçi, sorunları anlamak ve çözmek için asıl muhatabı vatandaşlar olduğunu söyledi.
Ziyaret kapsamında Hilvan Belediyesini ziyaret eden Çiftçi, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Esnaf ziyaretini de gerçekleştiren Başkan Çiftçi, vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinledi. Kendisine iletilen sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacağı sözü verdi.
Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan ziyaretinde yaptığı açıklamada şu açıklamalara yer verdi.

"SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİP, ÇÖZÜM BULACAĞIZ"
Sorunları yerinde tespit edip ona göre çözüm planı yaptıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, şunları kaydetti.
" Büyükşehir Belediyesi olarak kaynağımızın ölçüsünde muhakkak ilçelerimizin sorunlarını gidermek için gerekli olan azami derecede çabayı sarf edeceğiz. Sorunlarımız var. Fakat sorunlar bizi korkutmuyor. Biz sistemimizi kurup mevcut duruma hakim olup daha sonra imkanları değerlendirerek sorunları güzel bir şekilde ortadan kaldırabilecek şekilde belediyecilik hizmeti yapalım. Bizim anlayışımızda Büyükşehir ve ilçe belediye ayrımı yoktur. İlçe belediyeleri bizim belediye başkanlığımızdır. Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak üst şemsiye olarak bu görevi görüyoruz. Burada koordineli bir şekilde birbirimizle irtibatlı bir şekilde omuz omuza kalben, Hilvan ilçemize birlikte hizmet edeceğiz.
Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum."
"PLANLI BİR ŞEKİLDE SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"
Konuşmanın ardından Başkan Çiftçi,  Hilvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na geçerek burada STK temsilcileri ile bir görüşme yaptı.
Daha sonra esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Çiftçi, hayırlı işler temennisinde bulundu.
İlçe ziyareti kapsamında son olarak Hilvan AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Çiftçi, teşkilat üyeleri ile bir toplantı yaptı.
Toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, genel seçimin Şanlıurfa ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.
Teşkilatların kendileri için önemli olduğunu aktaran Başkan Çiftçi, şunlar ifade etti:
"İlçe belediyemiz ile yapacağımız toplantılar neticesinde ilçe belediye başkanlığımıza düşen görevleri ilçe belediye başkanlığımız, büyükşehir belediye başkanlığımıza düşen görevleri de büyükşehir belediye başkanlığımız programlı bir şekilde olaya neşter vurup en kısa süre içersinde hizmeti getirmiş olacağız. Geniş bir coğrafya ya hakimiz. Planlı ve programlı bir çalışma sergilememiz lazım. Bizler bu toprakların evladıyız. Dolaysıyla biz bu toprağı bilgimizle, sevgimizle ve  birikimimizle hizmet etmesek başka birisi hizmet edemez. Bu sebepten dolayı kendimize güveniyoruz. Belediyeciliğimize  güveniyoruz. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var. Bu zamanı bize toplum verdiği sürece biz programlı bir şekilde gelip sorunları çözeceğiz. Acil olan sorunlara hemen müdahale edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.