banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Nefes Ormanına bin ağaç dikildi

Orman Müdürlüğüne bağlı proje kapsamında bulunan Dallas mevkiine Şanlıurfa Halk Sağlığı  Müdürlüğü personelerininde  katılımıyla bin adet çam fidan dikildi. Şanlıurfa Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan’ında  katıldığı ağaç dikimine Şanlıurfa Halk Sağlığı Müdürü Osman Koyuncu , Müdür yardımcılar ve çalışanlarıda eşlik etti.

 

Böyle bir etkinlik düzenlediklerinden dolayı Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak mutlu olduklarını dile getiren  Halk Sağlığı Müdürü DR. Osman Koyuncu “ Dünya Salık Örgütünün kronik solunum hastalıklarından kaynaklanan ölümleri azaltmak amacıyla hayata geçirdiği GARD ( Kronik solunum hastalıklarına karşı küresel işbirliği) kapsamında hazırlanan Türkiye kronik hava yolu hastalıklarını önleme ve kontrol programı eylem planı çerçevesinde ilimizde GARD kurulu oluşturuldu. Bu kurulda Nefes ormanı ismini verdiğimiz bölgeye bin adet çam ağacı fidanı diktik. Bizler ve çalışanlarımız bu çalışmadan dolayı oldukça mutlu oldular” dedi.

Ağaç dikimi sonrası  yapılan dua sonrasında; Şanlıurfa Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan’a plaket verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.