banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Nebati, 400 vekile işaret etti (VİDEOLU)

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, bugün Otel El Ruha’da basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Abdulkerim Gök, Mahmut Kaçar ve milletvekili adayları Mazhar Bağlı, Yusuf Eğilmez, Ahmet Eşref Fakıbaba, Hamide Sürücü katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Pazar günü yapılacak miting için hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, “Urfa’da gerçekten huzur içerisinde, güven içerisinde seçim çalışmarımız devam ediyor. Temennimiz Şanlıurfa’da huzur bozulmasın ve yine kendi sloganımız olan ‘İstikrar sürsün, Şanlıurfa büyüsün, Türkiye büyüsün’. Mitingimizin ve seçimin bütün milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Güvenç: “Halkımız, barışa imza atacaktır”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de, Pazar günü saat 14.00’te Topçu Meydanı’nda Başbakan’ın Şanlıurfalılarla buluşacağını ve Yeni Türkiye vizyonunu Şanlıurfalılarla paylaşacağını söyledi.

7 Haziran seçimlerinin ülkemize, ilimize, Şanlıurfamıza ve bütün İslam âlemine güzellikler getirmesini temenni eden Güvenç, “Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti’nin en kritik seçimlerinden bir tanesidir. Türkiye, hiçbir zaman demokrasiye bu kadar yakın olmadı. Türkiye, hiçbir zaman barışa bu kadar yakın olmadı. İnşallah 13 yıldır olduğu gibi bu seçimde de halkımız ak oylarıyla güçlü bir AK Parti hükümeti çıkararak, barışa imzayı atacaktır. Kalıcı barışı tahsis edecektir, sivil anayasayı geç de olsa gerçekleştirecek kadroları Ankara’ya gönderecektir. Bu seçim demokrasi seçimi, bu seçim barışın seçimidir, bu seçim yeni anayasanın seçimidir” diye ifade etti.

 

Nebati: Milletimiz, sivil anayasanın yolunu açacaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Nureddin Nebati ise, AK Parti’nin kurulduğu günden beri yaptığı hizmetlerden bahsetti. Nebati, Türkiye’nin geliştirmiş olduğu demokrasiyle sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’ya da örnek teşkil ettiğini kaydetti.

7 Haziran’da yapılacak seçimlerin Türkiye’nin en önemli seçimlerinden birisi olduğunu vurgulayarak, “2002 Yılından beri Türkiye’deki her seçim böyle olmuştur. Çünkü 2002 seçimleri ‘yeter söz milletindir’ sloganıyla yapmış bir seçimdir ve millet desteğini vermiştir. Daha sonra 2004, 2007, 2009, 2010 referandumu, 2011 seçimleri bütün bunlar Türkiye’deki demokrasinin gelişmesinde önemli araçlardan bir tanesidir. Geçen yıl 14 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi de var. Türkiye Cumhuriyeti’nde ilk defa vatandaşlarımız kendi istedikleri Cumhurbaşkanını seçmiştir” dedi.

7 Haziran seçimlerinin hem iktidarda olan AK Parti’nin hem de Türk demokrasisinin hem de Türk milletinin geleceği açısından önemli olduğuna dikkat çeken Nebati, “Türkiye’de ilk defa bir anayasa milletin seçtiği kişiler tarafından geliştirilecektir. Seçimler sonucunda 400 milletvekiliyle TBMM’ye gelmeyi hedefleyen AK Parti iktidarı, sivil anayasanın yolunu açmış olacaktır” şeklinde konuştu.

Nebati, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Kaynak: urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.