banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Ne olur kızımı bulun

Şanlıurfa'da kaldığı yurttan kaçan 14 yaşındaki genç kızın babası kızının bulunması için Valilikten yardım istedi.
Şanlıurfa'da Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan H.D. (14) adlı genç kız, kimseye haber vermeden yurttan ayrıldı. Kızının hayatından endişe eden baba Müslüm D., kızının bulunması için Valilikten yardım istedi.

Baba Müslüm D. kızının yurttan kaçtıktan 3 gün sonra kendisini aradığını belirterek, "11 gündür kızım yurttan kaçmış. Kızımın kaçmasından 3 gün sonra yurt müdürü beni aradı. Bana kızımdan haberim olup olmadığını sordu. Bende endişelendim ne olduğunu sordum. Kızımın okulu terk ettiğini söyledi.
Haberimin olup olmadığını sordu. Bende haberimin olmadığını söyledim. Kızım beni aradı. 'Annemi getirirseniz bir araya geliriz. Annemi getirmeseler yada ben intihar ederim, yada Irak'a veya Suriye'ye geçerim' dedi. Vali ile bir kez görüştüm. Bana eşimi bulmamı söyledi. Valilikten kızımın bulunması için bana yardım etmelerini istiyorum. Kızımın hayatından endişe ediyorum" dedi.
Bu arada, baba Müslüm D., eşi Behice D.'nin de kendisini bir süre önce terk ettiğini söyledi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.