banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Narlıdere’de Sona Doğru Gelindi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hafta sonu şehir merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgiler aldı. Temaslarına ilk olarak Narlıdere Viyadük ve Köprülü Kavşağı ile başlayan ve ardından Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı için yan yollardaki genişletme çalışmalarını inceleyen Başkan Çiftçi, “Büyükşehir kadroları görevinin başında ve şehri için en iyi hizmeti sunmanın gayesi içerisinde ” dedi.  

NARLIDERE 4 YÖNLÜ TRAFİĞE AÇILIYOR

Narlıdere’de gerek kavşak dağıtım bölümlerinde gerekse Çardaklıkaya Bulvarı bağlantı yollarında devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Çiftçi, “Fen İşleri Daire Başkanlığımız çok önemli bir kavşağı hizmete açmak üzere. Narlıdere Köprülü Kavşak her zaman söylediğimiz gibi Karaköprü ilçemizin her iki yakasını bir birine bağlayan önemli bir çalışma olacak. Tabi ki kavşağın sol tarafında Fen İşleri Daire Başkanlığımızın açmış olduğu Çardaklıkaya Bulvarı var. Artık çalışmanın sonuna geldik. Eğim derecesi çok yüksek, zorlu ve zemin olarak bazalttan oluşan, beton bariyerlerin atıldığı bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Yakın bir tarihte kavşağı 4 taraflı olarak trafiğe açacağız. Bizler her zaman çalışan ve üreten bir kadroyuz. Sorunları sanal medyada dile getirmektense sorumluluk üstlenen ve hafta sonu, yaş kış demeden çalışan bir kadroyuz. Kadromuza teşekkür ediyoruz. 22 bulvar açtık. Bu bulvarlar kullanılmaya başlandığında halkımızın bu çalışmaların ne kadar önem arz ettiğini daha iyi anlayacaklardır” diye konuştu.

ÇEVİK KUVVETTE EK YOL BAĞLANTILARI YAPILIYOR

Başkan Çiftçi, buradaki temaslarının ardından Çevik Kuvvet Kavşağı için açılan alternatif yolların Maşuk ve Devteşti yol ayrımlarındaki bağlantı çalışmalarını inceledi. Bölgede tek şerit şeklinde ana bağlantı yolu ile kesişen noktadaki genişletme çalışmalarını da denetleyen Başkan Çiftçi, uygulamanın en kısa sürede tamamlanarak trafiğin daha da rahatlatılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.