banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Namaza giden Viranşehirli iş adamı vuruldu
Viranşehir'in Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Tepe Camii'ne cuma namazı için camiye giden Hamdoş P. aracından indikten sonra camiye girmek isterken, aralarında toprak davası olan 3 kişi yanına yaklaştı.
Hamdoş P. ile isimleri öğrenilemeyen şahıslar arasında tartışma çıktı. Kısa süren tartışmanın ardından 3 şahıs, yanında bulundurdukları bıçakla Hamdoş P.'ye saldırdı.

3 bıçak darbesi alan Hamdoş P., şahısların yanından uzaklaşmaya çalışırken, bu sefer silahlı saldırıya uğradı.
Silah seslerini duyan cami cemaati olayı anlamak için dışarı koşarken, saldırganlar kaçarak kayıplara karıştı. Yerde kanlar içinde gördükleri Hamdoş P.yi özel otomobille Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.



burada ilk müdahalesi yapılan Hamdoş P., sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Hamdoş P.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise çevrede yaptıkları incelemede birçok mermi kovanına rastlarken, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kanalurfa.com
Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.