banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Naimilerden Nebati'ye coşkulu karşılama



Şanlıurfa'nın Karaali Mahallesinde ikamet eden Naimi Aşiretindeki akrabaları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati'yi onlarca koyun keserek coşkuyla karşıladılar.
Hepimizin kıblesi bir, hepimizin yolu bir
Karaali mahallesinin adınınAkaliolması gerektiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Bu ne güzel bir gün, bu ne gururlu bir gün, akrabalarım burada. Siz bizi başınıza taç ettiniz, sizlerde bizim başımızın tacısınız. Hepimizin kıblesi bir hepimizin yolu bir, hepimiz sıratı müstakimiz. Ben burada akrabalarıma geldim, soydaşlarıma geldim, ama ey soydaşlar şunu bilin çünkü biz Allah'a iman ettik” dedi.

Sizler hizmetin en iyisine layıksınız
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Lideri Selahattin Demirtaş'ı eleştiren Nebati, “Birileri 'Diyanet kalksın' der. Biz, 'Müslümanız' diyoruz. Birileri 'bizim Kâbemiz Taksim' der.Biz ise 'Kâbemiz Mekke' diyoruz. Layık olana hizmet edilirse, hizmetçilere cennetin kapısı açılacaktır. Bu şiarla hizmet ediyoruz. Sizler hizmetin en iyisine layıksınız. Bu kutlu davada başımız feda olacaksa feda ederiz. Hizmet yolunda yürüyebilmek de, gafletten uzak olabilmek de adalet ile mümkündür” diye konuştu.

Bizim yol arkadaşlarımız düzgün insandır
Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın selamını da ileten Nebati, “Taş üstüne taş koyan, hizmet üreten, hizmet üretirken de varlığını bu ülkeye emanet eden AK Partinin Genel BaşkanıProf.Dr. Ahmet Davutoğlu'nun yardımcısı sıfatıyla, Başbakan'ın yolunda olan bir hizmetkârın dava ferdiyiz inşallah. Sadece 78 milyon insanın değil, Gazze'deki yetimin, Şam'daki ölümden kaçmaya çalışan insanların, savaşta yakınlarını kaybedenlerin, Kahire'deki Esma'nın da sesiyiz' diyen, bu ülkenin ilk defa kendi oyu ile seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yol arkadaşıyız. Biz yol arkadaşlarımızı doğru biliriz. Bizim yol arkadaşlarımız düzgün insandır. Bizim yol arkadaşlarımız, yolsuzluk yapmaz, arsızlık yapmaz, yetimin hakkını yemez. Yanlışlıklara girmez. Tek bir dileği vardır, o da Allah'a inanç, bu millete güven duymaktır” diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmanın ardından kazanlarda pişirilen koyun etleri ve pilav,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati ve orada bulunan herkese ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.