banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Nacar ve Or'a veda plaketi
Polisevinde gerçekleştirilen törene Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımcıları Ramazan Seçilmiş ve Oğuz Şenlik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun ve daire amirleri ile tayinleri çıkan müdürler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,”Müdürlerimizle Şanlıurfa’daki son yıllarında çalışma fırsatımız olsa da çok şükür ikisi de alınlarının akıyla Şanlıurfa’ya başarılı bir şekilde hizmet verdiler. Türkiye’nin çeşitli illerinde hizmetlerine devam edeceklerdir. Şanlıurfa’ya yaptıkları hizmetler için ikisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Şanlıurfa’ya olan hizmetlerinden dolayı Şanlıurfa hatırası olarak Vali Güvenç, tarafından Nurettin Nacar ile Mehmet Or’a birer plaket verdi.

Ankara’da Polis Başmüfettişliği görevine atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Or, “Sayın Valimiz halka ve kurumlarda çalışan bütün herkese karşı sıcak ve samimi davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Sayın Valimizle çalışmanın gururunu ve onurunu yaşıyorum” dedi.

Kocaeli SGK İl Müdürlüğü’ne atanan, Şanlıurfa SGK İl Müdürü Nurettin Nacar da Şanlıurfa’da kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini bildirdi. 
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.