banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mustazaflar Cemiyeti yardımlarına devam ediyor

Umut Kervanı Yardım Plaformu üyesi olan Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi her ay düzenli olarak yaptıkları yardımlara Ağustos ayında da devam etti.

Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu tarafından 40 TL’lik gıda paketleri halinde hazırlanan yardım paketleri, daha önceden belirlenen ve birinci dereceden yardıma muhtaç olan ailelere teslim edildi. Dernek yetkililerinin gıda paketleri verilen ailelerin durumları ile yakından ilgilendikleri görüldü.

Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Derman, fakir ve muhtaç ailelere yardım edilmesi için Mersinli hayırsever vatandaşlara seslenerek; “Önümüzde bir Kurban Bayramı vardır. Biz istiyoruz ki kayıtlarımızda bulunan bütün ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşalım. Fakir ailelere bayram sevincini yaşatmak için yılda bir defa da olsa evlerine et girmesini amaçlıyoruz. Bu fakir ve muhtaç ailelerin yüzünü güldürmek ve onları sevindirmekse hayırseverlere düşüyor.” dedi.

Kurban kesmek isteyenlere yardımcı olabileceklerini belirten Derman, “Halkımız derneğimiz aracılığıyla da kurbanlarını kesebilir. Bu yılki kurban bedelimiz 500 TL’dir. Bağış’ta bulunmak isteyen hayırseverler bize şu iletişim adreslerinden ulaşabilirler;

GSM: 0542 319 93 57

Ziraat Bankası Hesap No : 651 13 215 – 5001 

İban No : TR 12 0001 0015 6565 1132 1550 01

Derman son olarak, hayırseverler yardımlar için bankaya müracaat ettiğinde yardımın Kurban bağışı olduğunu belirtmeleri gerektiğini söyledi. (Üsame Ortaç - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.