banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesinden 6-7 Ekim mesajı

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi 6-7 Ekim tarihinde Kobani bahanesiyle sokağa çıkan PKK’lilerce katledilen Şehit Yasin Börü ve arkadaşlarının şahadet yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yaşanan olayların tarihe ‘6-7 Ekim vahşeti’ olarak geçtiği ifade edilen açıklamada, “Katliamın ardından tam 1 yıl geçti ve acımız, hüznümüz 7 Ekim akşamının aynısı gibi taptaze ve dipdiridir. Binadan atılan, onlarca kez bıçaklanan, kurşunlanan, üzerlerine benzin dökülüp yakılan, arabayla üzerlerinden geçilen, başları taşlarla ezilen Yasinler, Cumaliler, Riyadlar, Hasan ve Hüseyinler gözümüzün önünden bir türlü kaybolmuyor. Onların davasına adanmak, yollarının takipçisi olmak Mustazaflar Cemiyeti olarak bizim de ahdimiz ve sözümüz olsun.” denildi.  

“Şehadet bizim zaten asıl arzumuzdur”

Açıklamanın devamında yapılan katliama sebep olanlara seslenilerek, “Ey hainler ve zalimler topluluğu; Şunu iyi biliniz ki, şehid olan şehitlerin uğrunda can verdiği ilahi mesajı kanımızın son damlasına kadar, azalarımızı hareket ettiği müddetçe savunacak, yaşayacak ve yaşatacağız. Bizleri ölümlerle korkutamazsınız. Şehadet bizim zaten asıl arzumuzdur. Asıl korkan ve korkması gereken sizlersiniz. Çünkü tek sermayeniz olan dünyanız her daim zindan, hayatınız ise korkulu kabus gibi sizlere azap olacaktır. Asıl cezanızı ise Ahirette cehennem ile çekeceksiniz.” ifadelerine yer verildi. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.