banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Mustafa Şentop, temayülde kime teşekkür etti? VİDEO

Milli Eğitim Konferans Salonunda saat 10:00’da başlayan oylama saat 15:00’da sona erdi. Güzel bir temayül yoklaması organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Temayül yoklamamızı çok güzel şekilde gerçekleştirdik. Oylama komisyon Başkanı Genel Başkan Yardımcımız Prof. Mustafa Şentop, ekibine ve teşkilat üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Teşkilata önem verdiklerini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop; “Temayül yoklamamızı gerçekleştirdik. Zarf sayımını yaptık. Zarflarımızı mühürledik. Genel Merkezimizde sayım ekibimiz oyları sayıp değerlendirecek. Büyükşehir için 1149 kişinin oy kullanması gerekiyordu. 994 kişi oy kullanmış. Yani yüzde 86.5 oy oranında kullanılmış. İlçelerde ise 1085 kişinin oy kullanması gerekiyordu, oyların tamamı kullanılarak ilçe bazında yüzde yüz oy kullanılmış oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Güzel disiplinli bir organizasyon oldu. İl Başkanımızın şahsında tüm il ve ilçe teşkilatlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.