banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Mustafa Çeliker'in Cinayet Zanlıları Yakalandı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü 28.12.2013 günü saat: 18.30 sıralarında İlimiz Şıh maksut Mahallesinde meydana gelen Ateşli Silahla Yaralama olayı ile ilgili olarak; R.Çeviker, M.Çeviker, Y.Çeviker’i cinayet zanlıları olarak yakalandığını açıkladı.


Konuyla ilgili Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi; “Meydana gelen olayların aydınlatılması, faillerinin tespit edilmesi, yalanması ve suç delillerinin bulunması çalışmaları kapsamında;

28.12.2013 günü saat: 18.30 sıralarında İlimiz Şıh maksut Mahallesinde meydana gelen Ateşli Silahla Yaralama olayı ile ilgili olarak;

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinde ve çevrede yaptıkları inceleme ve araştırmalarda;

-Mustafa Çeviker isimli şahsın Ateşli Silah ile yaralandığı,
-Şanlıurfa Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan şahsın tüm müdahalelere rağmen EX olduğu tespit edilmiştir.

Araştırmayı derinleştiren Cinayet Büro görevlileri olayla ilgili bilgisi olduğu değerlendirilen H. ÇEVİKER’i yakalanmış, şahıs Adli mercilerce işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.
Olayı gerçekleştiren faili meçhul kişi yada kişilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda Eyyüp Nebi mahallesinde tespit edilen bir adres düzenlenen operasyon ile;
Adreste su deposu görünümünde bir bölümde olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen firari şahıslar R.ÇEVİKER, M.ÇEVİKER, Y.ÇEVİKER yakalanmıştır. Şahıslar hakkında işlem başlatılmıştır.

Basına ve Kamuoyuna duyurulur”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.