banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Muş'ta 'Uyuşturucu Koordinasyon Toplantısı' yapıldı

Muş’ta uyuşturucu ile mücadele koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, gelişmiş ülkelerde uyuşturucu kullanım rakamlarının yüksekliğine dikkat çekti.

Muş Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, kurum müdürleri ve yetkilileri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda uyuşturucu konusunun sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın üzerinde durması gerektiği bir konu olduğunu ifade eden Vali Seddar Yavuz; “Özelikle gelişmiş ülkelerde uyuşturucu kullanım rakamlarının yüksek olduğunu görüyoruz. Uyuşturucu ile mücadele konusunda toplumsal duyarlılığın artarak devam etmesi gerekir. Muş halkının uyuşturucuya karşı mücadele  çalışmalarımızda yanımızda olacağına da inancım tamdır.”dedi.

 Toplantı Vali Yavuz’un konuşmasının ardından, Muş’ta uyuşturucuyla mücadele konusundaki çalışmalarla ilgili sunuyla devam etti.

Toplantı, İl Uyuşturucu Eylem Planı hazırlanması ve yapılacak çalışmalar ile ilgili kararların alınmasıyla sona erdi.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.