banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Müslüm Kayacan güven tazeledi


Müslüm Aktürk/İSTANBUL
İstanbul’daki Şanlıurfalılar Derneği Başkanlığına Av. Müslüm Kayacan yeniden seçildi.
İstanbul'daki Derneğin Şirinevler’deki merkezinde yapılan ve tek liste halinde gidilen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Müslüm Kayacan’ın yanı sıra yönetim kuruluna da şu üyeler getirildi: Ethem Yasak, Mahmut Şansal, Mehmet Çavuş, Nihat Kırmızı, Mehmet Ali Fincan, Ali Rıza Küçükler, Ömer Faruk Abacı, Sıddık Badıllı, Ahmet Bingöl, İbrahim Asoğlu, Abdurrahman Dögücü, Ahmet Küçük, Mehmet Kırmızı, Sedat Oktay, Mehmet Nuri Yılmaz, Halil Altıngöz, Ali Ethemoğlu.
 Şanlıurfa Dernek Başkanı Av.Müslüm Kayacan, oylamadan sonra yaptığı konuşmada, hayırlı bir kongre gerçekleştirdiklerinibelirterek, “Kongre üyelerimizin hepsinin çok kıymetli ve değerli olduğunu ifade ederken, bizleri bu göreve layık gördükleri için öncelikle tüm dernek üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Amaçlarının, gayelerinin, çabalarının İstanbul’da Şanlıurfa’yı adına yakışır bir şekilde layığı ile temsil etmek olduğunu belirten Başkan Kayacan, şöyle devam etti:
“Temsiliyet anlamında memleketimizin İstanbul gibi kozmopolit bir şehirde en iyi ve en ulaşılabilir anlamda temsil edilmesini sağlamaktır.Birbiri ile uyumlu ve hepsi birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla hizmetimize kaldığımız yerden daha güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceğiz.Rabbim, çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın. Derneğin kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm hemşerilerimize sonsuz şükranlarını sunuyorum.”
Kayacan, ayrıştırıcı değil bütünleştirici olacaklarını, Şanlıurfa’ya bağlı, Şanlıurfa’yı temsil eden bütün derneklerle birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.