banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

MÜSİAD Saldırıyı Kınadı

 

Çalıkan patlamayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada;”Emek Platformu mitinginde meydana gelen iki bombalı saldırıda, İçişleri Bakanlığı tarafından verilen bilgiye göre, 95 vatandaşımızın öldüğü 246 vatandaşımızın yaralandığı açıklanmıştır. Elim olaydan dolayı acımızın büyük olduğunu belirtir,her zaman tekrar ettiğimiz gibi şiddet kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın, hangi ideoloji, inanç, felsefe, ya da siyasi amaç için yapılırsa yapılsın, net olarak karşısındayız.Barış adına, istikrar adına, küçük bir ihtimalin doğduğu anda bile terörün karanlık yüzü sahneye çıkmış, gündemimiz yine acı, gözyaşı ve kan olarak belirlenmiştir. Bu saldırının muhtemel hedeflerinden birisi, yakın vadede seçim sonuçlarını etkileme, uzun vadede, istikrarın bozulmasıdır.”dedi.
Başkan Çalışkan,bugün birbirimizi suçlama günü değil, birlik ve beraberlik günüdür. Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan bildirimlerin tümüne itibar edilmemesi,sağduyuyla hareket edilmesi ve güvenilir kaynakların açıklamalarının dikkate alınması gerekiyor. Siyasi parti liderlerinin seçim çalışmalarına kısa süreli ara vermelerini destekliyor, vatandaşlarımızı panik duygusuna kapılmadan, tedbirli davranmalarını hatırlatıyoruz.”dedi.
Başkan Mehmet Çalışkan,Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.“dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.