banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Muş merkez ve ilçelerinde PKK operasyonu

Muş Emniyet Müdürlüğü, Muş merkezde PKK’ye yapılan operasyonda R.K. ve H.Ö. isimli şahıslar yakalandı. Yakalananların üzerinden bir adet tabanca, 1 adet kelepçe ve bir adet bıçak çıktığı belirtildi. Şüphelilerin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.

Bulanık ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçta arama yapıldı. Yapılan soruşturmada araç sürücüsü T.K. ile Ö.Ö, G.D. ve L.P.  isimli kişilerin B.G, D.T. ve M.A. isimli kişileri dağa götürerek PKK’ye katılmaya zorladıklarının tespit edildiği belirtildi.

Bulanık Savcılığınca ifadeleri alınan B.G, D.T, ve M.A. isimli kişilerin ailelerine teslim edildiği kaydedildi. Gençleri dağa götürmeye çalıştığı iddia edilen T.K. isimli kişinin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı, Ö.Ö, G.D. ve L.P. isimli kişilerin ise nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldığı öne sürüldü.

Muş’un Malazgirt ilçesinde ise aranan R.C. ve İ.T. isimli kişilerin yakalanarak Malazgirt Cumhuriyet Başsavcılığındaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandıkları ifade edildi.      

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.