banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Muhteşem Boykota Davet!

Muhteşem Boykota Davet!

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

http://rezaletiboykot.wordpress.com adresinde başlatılan boykot kampanyası ile ilgili olarak siteden yapılan açıklama şöyle:

Reyting uğruna rezalet dizilerle Türk toplumunun aile ve ahlaki yapısını bozabilmek için elinden geleni ardına koymayan kimi talihsiz ve tarihsiz bir kesim, bugüne kadar altına imza attıkları kepazelikler yetmezmiş gibi, şimdi de Cihan Padişahı Kanuni Sultan Süleymanın adını kirletip şanlı tarihimizi karalamaya koyuldular.
Batının, seferleri, zaferleri, kurduğu nizam ve adaleti karşısında duyduğu hayranlığı ifade etmek için Muhteşem adını vererek karşısında diz çöktüğü koskoca Cihan Padişahını kadın düşkünü, Enderun Mektebini gay kulübü, valide sultanların yetiştirildiği eğitim yuvası olan Haremi genelev gibi yansıtanlar, “Muhteşem Yüzyıl” adı altında sergiledikleri rezaletlerle; kendi bilinçaltlarındaki cinsel fantazileri, bataklığında yaşadıkları sefih hayatı ve tarihimizle ilgili hezeyanlarını yansıtıyor olsalar gerek!

Şanlı tarihimize hakaret edilen, Muhteşem Yüzyıl adlı dizi film 5 Ocak 2011de SHOW TVde yayına giriyor. Haftalardır tantanası yapılan, fragmanlarından da sapkın cinsellik temasından başka bir yönü öne çıkmayan, Osmanlı Türk tarihini çarpık ve sapık bir ahlak serüvenine indirgeyen bu filmin adı Muhteşem Rezalet olsaydı, filmde emeği geçen senarist, yapımcı ve sanatçı müsveddeleri ile Show Tv ve Sahibi Mehmet Emin Karamehmete çok daha iyi yakışırdı!

Unutmayalım, Türk - Osmanlı mirasına saygısızlık amacıyla hazırlanan filmin konusu olan kişi, Kanuni Sultan Süleyman Han, 46 yıllık hükümdarlığında 13 kez sefer düzenleyen, hayatı savaş meydanlarında geçen, tüm dünyaya hukuk öğreten, 20 dakikada meydan muharebesi kazanan, 71 yaşına rağmen öleceğini anladığı halde çıktığı seferde Zigetvar Savaş Meydanında hayatını kaybeden Cihan Padişahı olan ecdadımızdır.

Filmde yapılan, bugünün dünyasındaki sapkınlıkların tarihi bir arka planla ekranlara yansıtılmasından başka bir şey değildir. Sözde Kanuninin hayatını anlatma iddiasıyla ortaya çıkan bu filmde apaçık Türk Milletinin Milli ve Manevi değerlerine hakaret edilmektedir.

Biz Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Arabıyla, sağcısıyla, solcusuyla, ecdadımızın kemiklerini sızlatacak bu filmin yayınlanmasına, bizi biz yapan değerlerimizin aşağılanmasına izin vermeyeceğiz! Buna izin verirsek, bugün ecdadımızı bize bu şekilde tanıtanlar, yarın da bizleri evlatlarımıza gay ve lezbiyen güruhu ve cinsel fantezi kurbanları olarak tanıtmaya devam edeceklerdir.

Tüm Türkiye halkını, SHOW TVde sergilenen bu Muhteşem Rezalete, bir “MUHTEŞEM BOYKOT”la milli büyüklüğümüze yaraşır şekilde cevap vermeye davet ediyoruz.

Boykot kapsamında MİLLET OLARAK:

1. Başta MEHMET EMİN KARAMEHMET olmak üzere, SHOW TV yöneticileri, filmin Senaristi, Yönetmeni ve Oyuncuları HER GÖRDÜĞÜMÜZ YERDE PROTESTO EDİYORUZ!.. YUHALIYORUZ….

2. Kanal Listesinden SHOW TVyi SİLİYORUZ ve DİZİ YAYINDAN KALDIRILANA KADAR İZLEMİYORUZ!…

3. SKY TÜRK TV ile ALEM FMi kanallarımız arasından SİLİYORUZ!....

4. Karamehmetin sahibi olduğu TURKCELLden GSM aboneliğimizi İPTAL EDİYORUZ!...

5. KVK markalı ürünleri satın almıyoruz!...

6. SUPERONLİNE İNTERNET ABONELİĞİMİZİ İPTAL ETTİRİYORUZ.

7. Karamehmetin sahibi olduğu AKŞAM ve GÜNEŞ Gazetelerini kesinlikle SATIN ALMIYORUZ!...

8. Karamehmetin sahibi olduğu DİGİTÜRK ve LİG TV aboneliğini İPTAL EDİYORUZ!...

9. Diziye bilahare SPONSOR olacak diğer tüm firmaları Boykot Ediyoruz, ürünlerini SATIN ALMIYORUZ!...
VE,
MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİ, GÖZÜMÜZÜN İÇİNE BAKA BAKA ECDADIYLA BERABER AŞAĞILAMAYA ÇALIŞANLARA HAK ETTİKLERİ DERSİ MUHTEŞEM BOYKOTUMUZLA VERİYORUZ.

http://rezaletiboykot.wordpress.com

Site ayrıca Karamehmetin boykol edilmesi gereken firmalarının logolarını da yayınladı. İşte o firmalar: 

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

Muhteşem Yüzyıl adlı diziye tepkiler çığ gibi büyüyor. Rezalet olarak değerlendirilen diziyle ilgili olarak başta Show Tv olmak üzere medya patronu Karamehmetin sahibi olduğu tüm kurumlara karşı boykot kampanyası başlatıldı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.