banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Muhtarlardan Korkmaz'a

Bir grup Muhtar, Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op Dr. İzzet Korkmaz’ın 24. Milletvekili dönemi için aday adayı olmasını basın bildirisi ile kamuoyuna açıkladılar.

 

Şanlıurfa’da bir grup Merkez ve Köy Muhtarları bir araya gelerek bir basın açıklamasında bulundular, muhtarlar adına ortak basın açıklaması yapan Topdağı Mahalle Muhtarı Bilal Tekatlı şunları söyledi; “Bizler Şanlıurfa Merkez ve Köy ve Mahalle Muhtarları olmak üzere Şanlıurfa’mızın değerli evladı, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz’ın 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Parti’den Aday Adayı olmasını istediklerini ve bu sebeple yapmış olduğumuz bu ortak basın açıklamasını da Ak Parti Genel Merkezi nezdinde de olmak üzere her yerde deklare edeceklerini” açıkladılar.

 

Yapmış oldukları ortak basın toplantısında “Ortak kararımız olarak bugün yapmış olduğumuz bu basın açıklamasında ortak bir karar alarak Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op Dr. İzzet Korkmaz’ın 12 Haziran 2011 günü yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Parti’den Aday Adayı olmak için yapmış bulunmaktayız ve kendisine vermiş olduğumuz bu desteği AK Parti Genel Merkez olmak üzere her yerde devam edeceğini” söylediler.

 

 www.balıklıgöl.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.