banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

MUHTARLARDAN BAŞKANI FEVZİ DEMİRKOL'A TEŞEKKÜR


 Dalbaşı, Küçük Senemağara ve Dikme Mahallesi Muhtarları ziyaretlerinde hem mahallelerindeki son duruma dair Başkan Demirkol ile görüş alışverişinde bulundu hem de teşekkür etti.

Dalbaşı Mahalle Muhtarı Abdülkadir Karadağ teşekkür konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Başkanımızın köyümüzde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmeye geldim. Başkanıma çok çok teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin devamının geleceğini biliyoruz. Minnetarız. Allah razı olsun. Hizmetlerin hepsi olacak. Bugüne kadar yapıldı, bundan sonra da yapılacak."

Küçük Senemağara Mahalle Muhtarı Halil Diş ise Mahallesi Muhtarı Mustafa Kara ile beraber bulunduğu ziyarette mahallelerinde devam eden hizmetlerle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:
"Şu an Başkanımız Fevzi Demirkol'un yanındayız, kendisinden çok memnunuz. Bizim tüm sorunlarımızı çözüyor. Mahallelerimize yetişiyor. Gerekse camilerimize, gerekse taziye evlerimize, gerekse her sorunlarımızı Allah razı olsun, bazen ulaşamıyoruz, bu nedenle telefonla arıyoruz. Telefonlarımıza cevap veriyor. Bütün sorunlarımızı çözüyor. Biz çok memnunuz. Haliliye Belediyesi çok çalışkan bir belediyedir. Herkesin bunu bilmesini istiyoruz. En iyi şekilde hizmetleri yapıyorlar. Köy içi yolları yapmaktadırlar. Bütün köy sorunları, özellikle kırsal kesimde çok hizmetlerimiz yapılıyor. Şu an bütün yollarımız, bütün içme sularımız, bütün hizmetlerimizi belediye karşılıyor. Allah razı olsun. Tekrar çok teşekkür ederiz Fevzi Başkana."

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise muhtarların teşekkürlerine yanıt olarak şu ifadeleri kullandı:
" Kırsal mahallemizde yapmış olduğumuz yol çalışmaları nedeniyle teşekkür etmek için geldiler. Bu inceliğinden, bu nezaketinden, bu zarafetinden dolayı  muhtarımıza teşekkür ediyorum.  Yapmış olduğumuz hizmetlerin devam edeceğini yakınen biliyorlar. İnşallah bu hizmetlerin daha sonrasında yeni hizmetler de gelecektir. Kendilerine bizi ziyaret ettikleri için, 'marifet iltifata tabidir' düsturunu bizzat hayata geçirdikleri için tekrar teşekkür ediyorum."

"Bugün kırsal mahallelerimizden Küçük Senemağara muhtarımız ve Dikme muhtarımız bizi ziyaret ettiler. Mahallerinde yapılmış çalışmalarla ilgili bizlere bilgi verdiler. Eksiklerimiz hususunda , memnuniyetler hususunda görüşlerini aktardılar. Kırsal Mahallelerimizde yol çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu mahallelerimizin de yol ile ilgili hizmetleri yapılmıştır ve bundan sonrasında da devam edecektir. Muhtarlarımıza bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz."   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.