banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Muhtarlar elektrik sorunlarını DEDAŞ'a iletti

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ), kentin sorunlarının ilk ağızdan tespiti ve çözümü konusunda yaptığı çalışmalar kapsamında, muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Tüm Muhtarlar Derneği üyelerinden sonra bu kez de Türkiye Muhtarlar Derneği (TMD) Batman Şube Başkanı ile üyeleri Dicle EDAŞ’ı ziyaret ederek sorunlarını aktardı.

Dicle EDAŞ İl Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Müdürü Faruk İşlek’in yanı sıra Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (Dicle EPSAŞ) İl Müdürü Serhat Öztürk, ilgili birim yöneticileri, TMD Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba ve derneğin üyesi olan bazı muhtarlar katıldı.  Toplantıda muhtarlar, mahallelerindeki elektrik sorunlarını dile getirdiler.

Dicle EPSAŞ İl Müdürü Serhat Öztürk, 2016 yılında çok güzel yatırımlar gerçekleştireceklerine değinirken, bu kış fazla sorun yaşanmaması için vatandaşların fuzuli kullandıkları fişleri prizlerinden çekmelerini istedi.

Dicle EDAŞ İl Müdürü Faruk İşlek ise vatandaşların mağdur olmaması, kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi alabilmesi için yoğun çaba gösterdiklerini iddia etti. İşlek, “Bizim de eksikliklerimiz olabilir. 30 yıllık sorunu 2-3 yılda çözmek mümkün değildir. Elimizde sihirli değnek yok. Ama niyetimiz halistir. Aşama aşama Batman’da elektrik sorununu çözeceğiz. Vatandaşlarımızdan bu sürede sabır ve destek bekliyoruz.” dedi.

İşlek, elektrik konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması için herkesin bu enerjiyi olabildiğince verimli kullanması, israftan kesinlikle kaçınması gerektiğini de kaydetti.

Dicle EDAŞ İl Müdürü Faruk İşlek, olası arızalarda zaman kaybı olmaksızın kendilerine ulaşabilmesi için belirledikleri yeni telefon ve mail adresini de muhtarlara verdi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.