banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

MUHTAÇ AİLELERİN YÜZÜ GÜLDÜ


    Ceylanpınar Mevlana Mahallesinde önceden tespit edilmiş yardıma muhtaç Ceylanpınarlı ailelere, yardım malzemesi dağıtan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla el uzatmaya devam ediyor.

    Büyükşehir Belediyesi tarafından önceden belirlenmiş ailelere temel gıda paketi, battaniye ve elbise gibi temel yardım ihtiyaçlarını vererek, çocuklara da çeşitli oyuncaklar dağıtıldı.

    Yapılan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasından duydukları memnuniyeti aktaran Ceylanpınarlılar, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür ederek Allah razı olsun, bizi düşünerek yardım yapıldı”

Büyükşehir Koordinasyonunda Yardımlar Sürdürülüyor

    Suriye'de yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra  Şanlıurfa’ya gelen ve kırsal alanlarda yaşayan Suriyeli misafirler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin otobüsleriyle alınarak AK Parti İstanbul Teşkilatının ‘Yardım Edin Üşüyorum’ kampanyasıyla Suruç’ta kurulan Lojistik destek merkezlerindeki giyim mağazasına getirilerek giyim ihtiyaçları karşılanıyor.

    Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde kırsalda yer alan Suriyeli aileler, Büyükşehir Belediyesinin araçlarıyla alınıp Suruç’taki Lojistik Destek Merkezine taşınarak, çoğunluğunun çocukların oluşturduğu 190 Suriyeli misafirlerin giyim ihtiyacı karşılanıp, daha sonra Birecik’te ikamet ettikleri adreslere bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.