banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Müftü neden Katılmadı?
Diyanet-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından Gülizar Konukevinde düzenlenen iftar yemeğine davet edildiği halde katılmayan Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu’na karşı iftar yemeğine katılan bazı din görevlilerinin de tepki vermesi akıllara “Din görevlileri ile Müftü arasında bir sorun mu var?” sorularına akıllara getirdi.

Bir gazetecinin Müftü neden katılmadı? Sorusuna Diyanet-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İsmail Sefalı; “Biz davet ettik, katılıp katılmaması müftünün bileceği bir şeydir” dedi.
Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından bir iftar yemeği verildi. Gülizar Konukevinde verilen iftar yemeğine Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı İbrahim Coşkun, Toç-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Kılıç ile çok sayıda din görevlisi ve sendika üyeleri katıldı.
İftar yemeği öncesi açıklamada bulunan Diyanet-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İsmail Sefalı şunları kaydetti; “İftar yemeğimize katılan tüm din görevli arkadaşlarımıza ve sendika üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Ayrıca Sefalı, sendika alanında yapmış oldukları çalışmalar hakkında din görevlilerine ve sendika üyelerine bilgiler aktardı.
Murat ÇİFTÇİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.