banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Müftü Arvas öğrencilere kitap hediye etti

Okul ziyaretleri kapsamında İpekyolu ilçesinde bulunan İdris-i Bitlisi Ortaokulunu ziyaret eden Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Burada bir süre öğrencilere nasihat eden Arvas, okul yöneticileri  ve öğrencilere çeşitli kitaplar hediye etti.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Müftü Arvas, bu imkânları kendilerine sunan okul idarecilerine teşekkür etti.

Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen Müftü Arvas, konuşmasında ‘insanların en hayırlısı, insanlara   yararlı olandır.’  Hadis-i Şerifini hatırlatarak, “Sizler bilgi çağında ilimle uğraşıyorsunuz, ilim öğreniyorsunuz. Cenab-ı Allah iyilikte çığır açanlardan eylesin. Sizler biz öğrenci velilerinin göz nurusunuz. İyilikte rehber, ilim ve fende önder olmanız için sizlere dua ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Arvas, daha sonra okul yöneticilerine ve öğrencilere dini içerikli çeşitli kitaplar hediye etti.

(İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.