banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Müdahalelere rağmen Cuma namazı kılındı

PKK mensuplarınca açılan hendeklerin kapatılması için dün ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilen Nusaybin’deki bazı camilerde cuma namazı kılındı.

Polisin bazı mahallelerde Cuma namazı için dışarı çıkan vatandaşlara göz yaşartıcı gaz ile müdahale ettiği bildirilirken müdahaleye rağmen halkın Cuma namazını kıldığı öğrenildi.

Bir kişi yaralandı

Öte yandan Operasyonların sürdüğü Fırat Mahallesi’nde akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen 17 yaşındaki Mehmet Ermez, ateşli silahla yaralandı. Mahalle sakinleri tarafından bölgeye çağırılan 112 ambulansıyla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan ve durumu ağır olan Ermez, Nusaybin'de yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesine sevk edildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.