banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Muayene istasyonu Urfa'ya yetmiyor

 – Şanlıurfa’da tek araç muayene istasyonun olması sürücüleri mağdur ediyor.

Şanlıurfa’da araçlarını muayene ettirmek için randevu alarak TÜVTÜRK istasyonuna giden ve saatlerce beklemek zorunda kalan vatandaşlar, artık bu sıkıntının çözülmesini istiyor.

VATANDAŞLAR SIRA BEKLEMEKTEN BIKTI

Şanlıurfa’da aracının muayenesini yaptırmak için TÜVTÜRK istasyonuna giderek saatlerce bekleyen vatandaş, araç muayene sorununa kökten çözüm bekliyor. Özellikle havaların soğuk olması nedeniyle saatlerce aracında ya da dışarıda bekleyen vatandaş için beklemek daha da çekilmez bir hal alıyor. Vatandaş, yılda binlerce kişinin ziyaret ettiği ve ayrıca ödemede yaptığı işletmelerin, hizmet konusunda daha hızlı ve yaratıcı olmasını bekliyor.

KENTE İKİNCİ BİR ARAÇ MUAYENE İSTASYONU ŞART!

Bir aracın muayenesi ortalama 30-40 dakika sürüyor. Ancak araç muayenesini yaptırmak isteyen vatandaş 30-40 dakika değil saatlerce bekliyor. 30-40 dakika beklemenin kabul edilebilir olduğunu ancak saatlerce beklemenin kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar, bu konuda daha duyarlı olunması gerektiğini ifade ediyor. Bunun yanında vatandaşlar kentte sadece bir tane muayene istasyonunun olması ise durumu eziyete çeviriyor.
(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.