banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Motosiklet sürücüsü yerdeki elektrik tellerine takılınca


Kaza akşam saatlerinde Haliliye ilçesi Sancaktar mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre sürücüsü ve plakası belli olmayan motosiklet sürücüsü Sancaktar mahallesinde seyir halindeyken yerde bulunan elektrik tellerine takılan motosiklet sürücüsü kaza geçirdi.

olay yerinden geçen Şanlıurfa MHP Milletvekili adayı Uzm. Dr. Ömer Çağlar Yılmaz motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaptı. yaralı motosiklet sürücü olay yerine gelen Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.


Müdahale sonrası kazanın meydana geliş şekline de değinen Şanlıurfa MHP Milletvekili adayı Uzm. Dr. Ömer Çağlar Yılmaz, gördüğünüz gibi vatandaşımız seyir halinde iken cadde üzerinde,yerlerde gezen elektrik tellerine takılarak bu kazayı geçiriyor. Memleketimizde insan hayatını sudan ucuz gören zihniyeti kınıyorum. Bu kaza hepimizin başına gelebilirdi.Yetkilileri görevlerinin başına davet ediyorum dedi.

Kaynak: Urfahaber24.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.