banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Motor Tutkunları Şanlıurfa’da
Valilik toplantı salonunda Vali Güvenç ile görüşen her meslek ve yaştan motor tutkunları adeta bu sporla içi içe yaşadıklarının anlattılar.



Vali Celalettin Güvenç, güzel ve zevkli bir spor yaptıklarını söyleyerek, her branşta spor yapmanın önemine değindi. Motor tutkunlarını Şanlıurfa’da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Vali Güvenç, “Öncelikle sizleri kutluyorum. Spor yapan adamdan zarar gelmez. Hobi sahibi olan insandan zarar gelmez. Bir insan sporla uğraşmıyorsa bir işle uğraşmıyorsa kafasını başka şeylere kaydırır. Bu konuda potansiyelimiz var. İl merkezde 200 tane beden eğitimi öğretmenimiz var. Öğretmenlerimizden her biri bir spor dalına çok verimli olur” dedi.



Motor tutkunlarından bu sporla ilgili bilgi alan Güvenç, keyifli sohbetin ardından Valilik bahçesinde kendisine hediye edilen ve motorcuları simgeleyen tişörtü giydikten sonra 1969 model Harley Davidson motoruna binerek objektiflere poz verdi. Motorlar hakkında Türk Chopper Motosiklet Kulübü Konfederasyonu Başkanı Ali Rıza Uygur’dan bilgi alan Güvenç daha sonra motor tutkunlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Türk Chopper Motosiklet Kulübü Konfederasyonu Başkanı Ali Rıza Uygur, ise amaçlarının trafikte Motosiklet kullanıcılarına kask kullanma ve motorlarını dikkatli kullanma konusunda örnek olmak istediklerini belirterek, motosikletleriyle Türkiye’nin bir uçtan bir uca gezerek bu bilinci uyandırmak istediklerini söyledi. Gruplarında her meslekten ve her yaştan Türkiye’nin bütün illerinden katılım olduğunu belirterek “16 il teşkilatıyla toplanarak Şanlıurfa’ya geldik. Şanlıurfa’yı diğer motosikletli arkadaşlarımıza da önerceğiz. Peygamberler şehrini, misafirperver insanlarını, tarihi yerlerini gelip görsünler. Şanlıurfa halkının Regaip Kandilini en içten dileklerimizle kutlarız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.