banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Mobil Mutfak ile Harran'da iftar vakti


Ramazan Ayı boyunca Akçakale, Ceylanpınar, Bozova, Suruç ve Viranşehir'de binlerce kişiye iftar sofrası kuran Büyükşehir Belediyesi, "Mobil Mutfak Hizmet Aracı" ile daha hızlı ve kaliteli hizmet veriyor.

İftara saatler kala yemeğin verileceği alana giden aşçılar Mobil Mutfak Hizmet Aracı'nın içine girerek kendilerine verilen iftar menüsünü hazırlamaya başlıyor.

Ana yemekten tatlıya kadar her türlü yemek ihtiyacının karşılandığı Mobil Mutfak'ta bir seferde 5 bin kişiye yemek çıkarabilme kapasitesine sahip.

Büyükşehir Belediyesi'nin iftar programı kapsamında Harran'a giden Mobil Mutfak sayesinde aşçılar burada bin kişiye et kavurma, pirinç pilavı, mercimek çorbası ve tulumba tatlısı hazırladı.

İftar saatinde Harran'ı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Mobil Mutfağı hakkında yetkililerden bilgi aldı, çalışanlarla sohbet etti.

Ardından yardım yeleği ve eldiven giyen Başkan Güvenç, yemek kazanların başına geçti, Harranlılara elleri ile yemek ikramında bulundu.

Alana gelen misafirler ile iftarı açan Başkan Güvenç'e Harran Kaymakamı Selami Yazıcı, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar eşlik etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.