banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

MOBESE'ye aldırış etmeden motosikleti çaldılar

Batman’da Rıdvan Balur adlı vatandaşın, hırsızlığa karşı daha güvende olur düşüncesiyle karakolun yakınına park ettiği motosikleti çalındı. Hırsızlar, MOBESE kameralarına bile aldırış etmedi.

Olay Huzur mahallesinde bulunan 10 Nisan Polis Karakolunun önünde gerçekleşti.

Mağduriyetini dile getiren Rıdvan Balur, “Evime yakın ve güvenilir olduğunu düşündüğüm için motosikletimi karakolun önüne park ediyordum. Hemen üstünde de MOBESE kameraları vardı. Buna rağmen bir yıl içinde iki motosikletim hırsızlar tarafından, karakolun önünden çalındı. Karakolun önü bile güvenli değilse biz vatandaşlar olarak ne yapalım? Kendimizi hırsızlardan nasıl koruyalım? Yetkililerden bu konuda harekete geçmelerini bekliyoruz. Batman’da güvenliği tehdit eder hale gelen hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi lazım.” dedi.

Balur, MOBESE’lerin önünde çalınan motosikletlerinin bir an önce bulunmasını istedi. (M. Fatih Akgül- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.