banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

MİT olayında MOSSAD'ın parmağı var
Diyalog ortamının oluşması, silahları susması ve akan kanın durması için yapılan Oslo görüşmesini kayıt altına alan ve internete sızdıranların izine ulaşıldı. Kurumlar arasında çatışmayı körüklemek ve Türk-Kürt çatışması çıkartarak ülkeyi şiddet sarmalına sokmak için sahnelenen oyunun perde arkasındaki birliktelik deşifre edildi. Oslo kayıtları, PKK ve MOSSAD ortak çalışması ile internete sızdırılmış.

Kayıt altına alan Averaş
Türkiye’nin sıcak gündemini oluşturan “MİT” ile “Yargı” arasında yaşanan kargaşaya sebep olan Oslo görüşmesini PKK’ya bağlı Kürdistan Aleviler Birliğinin sorumlusu “Averaş” kod adlı Mustafa Karasu’nun kayıt altına öğrenildi. Milat’ın öğrendiği bilgiyi Emniyet yetkilileri yalanmazken konu hakkında bir açıklama yapılmadı.

Sızdıran İsrail
MOSSAD’ın sağladığı özel ekipman ile görüşmeyi kayıt altına alan Karasu’nun ses kaydının bulunduğu CD’yi özel istihbarat elemanları aracılığıyla İsrail’e ulaştırdığı ortaya çıktı. Türk istihbarat birimlerinin yaptığı araştırma sonucunda da söz konusu ses kaydının İsrail kaynaklı olduğu, IP adreslerinin de bu ülkeden sağlandığı tespit edildi.

Şahin kanatın sözcülerinden
Oslo görüşmesine katılan Karasu, geçtiğimiz aylarda ANF’ye, Başbakan Erdoğan’ın Ortadoğu turunu değerlendirirken İsrail ile dirsek temaslarını ortaya koymuştu. Örgüt içinde şahin kanadın sözcüleri arasında olan Karasu’nun, beş kadın militanın infaz edildiği ‘Zergele Kampı’nın da sorumlusu olduğu biliniyor.
Diyalog ortamının oluşması, silahları susması ve akan kanın durması için yapılan Oslo görüşmesini kayıt altına alan ve internete sızdıranların izine ulaşıldı. Kurumlar arasında çatışmayı körüklemek ve Türk-Kürt çatışması çıkartarak ülkeyi şiddet sarmalına sokmak için sahnelenen oyunun perde arkasındaki birlikteliği ‘Milat’ deşifre diyor…

İşte kayıt altına alan PKK’lı
Türkiye’nin sıcak gündemini oluşturan “MİT” ile “Yargı” arasında yaşanan kargaşaya sebep olan Oslo görüşmesini PKK’ya bağlı Kürdistan Aleviler Birliğinin sorumlusu Mustafa Karasu’nun kayıt altına aldığı öğrenildi.

IP adresi güvenlik güçlerinin elinde
Mossad’ın sağladığı özel ekipman ile görüşmeyi kayıt altına alan Karasu’nun ses kaydının bulunduğu CD’yi terör devleti İsrail’e özel istihbarat elemanları aracılığıyla ulaştırdığı ortaya çıktı. Türk istihbarat birimlerinin yaptığı araştırma sonucunda da söz konusu ses kaydının İsrail kaynaklı olduğu, IP adreslerinin de bu ülkeden sağlandığı tespit edildi.
‘Milat’ın öğrendiği bilgiyi Emniyet yetkilileri yalanmazken konu hakkında bir açıklama yapılmadı.


İnfaz kampının sorumlusu
Örgüt içinde şahin kanatın sözcüleri arasında olan Karasu, beş kadın militanın infaz edildiği ‘Zergele Kampı’nın da sorumlusu olduğu biliniyor. PKK’nın Kandil’deki kamplarında bulunan Hazine Şeker (31), Miyaser Marangoz (27), Leyla Gündoğdu (27), Leyla İkincisoy (18) ve Şilan Uğur (19) isimli 5 kadın militan geçen yıl örgütten kaçmak isterken yakalanmıştı. Kadın militanlar, elleri ve ayakları bağlandıktan sonra örgütün konsey üyesi olan “Averaş” kod adlı Mustafa Karasu’nun sorumlu olduğu Zergele Kampı’nda öldürülmüştü.

İsrail’e destek Erdoğan’a tepki
Geçtiğimiz aylarda ANF’ye Başbakan Erdoğan’ın Ortadoğu turunun değerlendiren Karasu İsrail ile olan dirsek temasını da ortaya koymuştu. 6 vatandaşımızın yaşamlarını yitirdiği Ankara ve Siirt’teki saldırıların ardından ANF’de, Mustafa Karasu’ya ait bir haber yoruma yer verilmişti. Haberde, bombalı saldırılardan söz edilmezken Başbakan Erdoğan’ın Ortadoğu turunun değerlendirmesi yapılıyordu. Karasu, Türkiye’nin İsrail’e yönelik yaptırımlarını “Türkiye İsrail’e çatıyor” şeklinde yorumluyor, Başbakan Erdoğan’a yönelik “Aslında İsrail için söylediği şımarık oğlan gibi davranışı kendisi sergiliyor” ifadesini kullanıyordu. Karasu, İsrail yanlısı yorumlarını “Türkiye İsrail’le kavga ederek ABD’nin desteğini alamaz” diyerek sürdürüyordu. Karasu ayrıca, Başbakan Erdoğan’ın bu tavrı ile İsrail’i, ABD’yi ve Avrupa’yı rahatsız ettiğini söylüyordu.

Karasu, görüşmelere katılmıştı
Görüşmeler MİT müsteşarı Hakan Fidan, MİT müsteşar yardımcısı Afet Güneş, KCK yürütme konseyi üyesi ve Kürdistan Aleviler Birliğinin sorumlusu Mustafa Karasu ve PKK’lı Sabri Ok, Kongra-Gel başkan yardımcısı Zübeyir Aydar ve koordinatör ülke temsilciler arasında geçiyordu.
ASLAN DEĞİRMENCİ / MİLAT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.