banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Mısır ve Suriye İçin Radyolardan Ortak Yayın

Mısır ve Suriye'de yaşanan katliamlara karşı radyolar ortak yayını başlıyor. Ortak yayına katılan il ve radyoların listesi www.ortakyayin.net adresinde ilan ediliyor.

Mısır'daki Rabia'tul Adeviyye meydanı ile bütünleşen ve sosyal medyada dalga dalga yayılan 'R4bia' işareti radyolar ortak yayını için de sembol oldu.

23 Ağustos 2013 Cuma günü saat 4'ü 4 geçe, 4 saat 4 dakika sürecek ortak yayına pek çok gazeteci, yazar, araştırmacı, STK temsilcisi, sanatçı ve siyasetçi telefon bağlantılarıyla konuk oluyor.

Konuklar arasında Abdurrahman Dilipak, Rıdvan Kaya, Bülent Yıldırım, Hüsnü Aktaş, Beşir Eryarsoy, M. Fesih Kaya, Murat Özer, Ömer Karaoğlu, Grup Yürüyüş, Münib Engin Noyan, Gülden Sönmez, Muhammed Emin Yıldırım da var.

İşte Ortak Yayına Katılan Radyolar

ÖZEL FM - İSTANBUL, YALOVA, KOCAELİ, BALIKESİR, TEKİRDAĞ, IĞDIR, ELAZIĞ, 103.2 / BURSA, 88.5 / ERZURUM, 101.0 / TRABZON, 103.0 / RİZE, SİVAS,103.8/ AĞRI, SAMSUN, 105,8 / ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR, 105.2 / AFYON, 100.6 / İZMİR, 90.5

RADYO HAYAT / ADANA 94.5

RADYO BARIŞ / ADANA 104.8

ÇAĞRI FM / MERSİN

BEYZA FM / ANTAKYA 99.0

ÇAĞRI FM 89.9 / MANİSA-SOMA

ELAZIĞ YAĞMUR FM / 99.0 ELAZIĞ

LOKUM FM 95.7 / ADANA

GÖNÜL FM 94.7 / KAHRAMANMARAŞ

İSRA FM 100.6 / KONYA

RADYO 80 94.8 / OSMANİYE

RADYO SELAM 93.8 / MALATYA

RADYO MERCAN 89.0 / ANTALYA

KIRŞEHİR GENÇLİĞİN SESİ RADYOSU / KIRŞEHİR

BİRLİK FM / KAYSERİ

FURKAN RADYO /KAYSERİ

ANADOLU FM / KOCAELİ

RADYO NET / ISPARTA

UMUT FM / NİĞDE

RİBAT FM/ KONYA

RADYO EN / KONYA

RADYO TULU / ANTALYA

ÇAĞRI FM / ÇORUM

RADYO SELAM / DİYARBAKIR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.