banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Mısır taneleri içinde esrar sevkıyatı VİDEO

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uygulama noktasında durdurdukları Tır’da yapılan aramada mısır taneleri içerisine gizlenmiş 136 buçuk kilo esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alına 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyetten alınan açıklamaya göre; 27 Aralık 2013 günü saat:00:30 sıralarında yapılan operasyonda,

Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu uygulama noktasında durdurulan bir TIR’ın dorsesindeMISIR taşıdığı tespit edilmiş,

Tecrübeli Narkotik Polisleri tarafından TIR’ın DORSE brandası açıldığında;

Tır dolusu MISIR tanelerinin arasına özel olarak, gizlenmiş KUBAR ve TOZ halinde 136 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan E.A. ve T.K. isimli (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheliler  sağlık raporu için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.