banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Minik öğrencilerden Van’lılara elbise kampanyası
Can kaybının 600'ü, yaralı sayısının ise 4 bin 150'yi aştığı Van’daki son 10 yılın en büyük doğal felaketine bir yardım da Ayla Yavaşcan İlköğretim Okulu öğrencilerinden geldi. Çocuk gelişiminde sosyal iletişimi ön planda tutarak eğitimlerini sürdüren Ayla Yavaşcan İlköğretim Okulu öğrencileri evlerinde topladıkları ve yeni aldıkları giysileri dün kolileyerek deprem bölgesine gönderdi. Bir haftadan bu yana devam eden yardım kampanyası çerçevesinde toplanan giysilerin yarın Van’a ulaştırılacağı öğrenildi.



Öğrenci velilerinden gelen bu yöndeki taleplerin okul idaresi tarafından desteklenerek dev bir kampanyaya dönüştüğünü söyleyen Okul Müdiresi İncihan Eleştir, “Çocuklarımızın duyarlı olması ve bizlerinde bu konuda kendilerine destek vermesi ile güzel bir çalışma başlattık. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmaz inşallah” dedi.



Van’da meydana gelen deprem sonrasında ülke genelinde başlatılan yardım kampanyalarına kendilerinin de destek verdiğini söyleyen Müdire İncihan Eleştir “Çocuklarımız son bir haftadan bu yana aileleri ile birlikte yardım toplayarak okula getirdi. Bu yardım malzemelerini biz dersliklerde çocuklarımız ile birlikte kolileyerek onlara yardımlaşma duygusunu aşılattık. Malzemeler daha sonra kargo aracılığı ile deprem bölgesine gönderildi. Ben ve okul yönetimi arkadaşlarımız kampanyaya desteklerinden dolayı tüm ailelere tekrardan teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.