banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Ziyaretlerde Bulundu. Kasımpaşa Allah ilçe

Minik Gülseren kayboldu, sinir krizleri geçirdi

Hafta sonunu Şanlıurfa’ da geçirmeye gelen Çokgören ailesinin çocuğu kayboldu. Çocuk polis tarafından bulunurken anne heyecana dayanamayarak fenalık geçirdi.

 

Edinilen bilgiye göre Gaziantep’ten Şanlıurfa’ya hafta sonunu geçirmeye gelen Çokgören ailesi Balıklıgöl’ ü gezdikten sonra alışveriş yapmak için Haşimiye meydanında gezmeye başladı. Kalabalık caddede annesinin yanından ayrılan minik Gülseren bir anda kayboldu. Alışverişin ardından kızının yanında olmadığını fark eden anne Emine Çokgören telaşla kızını aramaya başladı.

 

MİNİK GÜLSEREN HIÇKIRIKLARA BOĞULDU

Minik Gülseren annesinin bulunduğu mağazadan 200 metre kadar uzaklaşırken ağlaya ağlaya annesini bulmaya çalıştı. Olay yerinde devriye görevi yapan yunus polisi durumu fark ederek Gülseren’in bulunduğunu merkeze bildirirken minik kızı da susturmaya çalıştı. Gülseren’in gözyaşlarına dayanamayan çevre esnafı minik kızı susturmaya çalışsa da başarılı olamadı.               

 

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Anne Emine Çokgören ise kızının bulunduğu haberini almasına rağmen dayanamayarak fenalaştı. Olay yerine çağrılan 112 İlk yardım anne Çokgören’ e olay yerinde ilk müdahaleyi yaparken ambulansla  Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan tedavinin ardından anne Çokgören, kızına kavuştu.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.