banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Minik Ecrin'den 5 aydır haber yok

Mardin’in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde şeker almak için bakkala giden ancak kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç’tan 5 aydır haber alınmıyor. Gözyaşının eksik olmadığı Tunç ailesinin evinde, tedirgin bekleyiş sürüyor. Kızının kaybolduğu ilk günden beri ilaç ve serum desteğiyle ayakta durmaya çalışan anne Nursel Tunç, gözleri kapıda gelecek hayırlı bir haber bekliyor

“Telefon sinyalleri ortaya çıkmadan kızım bulunmaz”

Kızlarının bulunması için teknik takibin yapılmasını isteyen Ecrin'in dedesi Veysi Tunç, torununun en son köy girişinde görüldüğünü ifade ederek şunları söyledi; “Torunum Ecrin, 5 aydır kayıp ve yapılan tüm aramalara rağmen her hangi bir ize rastlanılmadı. Ailece hepimiz sersem olmuşuz, Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakandan ricada bulunuyoruz; torunumun kaybolduğu 14 Haziran’da köye hangi telefon girmişse ortaya çıkartsınlar. Telefon sinyalleri ortaya çıkartmadan torunum bulunmaz. Sizden rica ediyoruz.”

“Keşke onu alıp evlerine götürseydim”

Ecrin’i en son gören köylülerden Nezliye Acar ise şunları söyledi; “Ben o gün evdeydim, pencereden bakınca yolda küçük bir çocuk görüm. Başında bir şapka vardı, karşı taraftaki evin duvarının dibinde de 2 tane kız daha vardı. Tabi kendileri akrabamız olurlar, ama o zaman onun Ecrin olduğunu anlayamadım. Yanındaki evin misafirlerinin kızları olduğunu zannettim. Tabi daha sonra Ecrin’in kayıp olduğunu anlattılar. Birkaç gün kendime gelemedim. Aklımdan hiç çıkmıyor, keşke onu alıp evlerine götürseydim.”  (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.