banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Minibüs traktöre arkadan çarptı: 1 Ölü

Mersin Adana karayolu 21’inci kilometresinde bir minibüs seyir halindeki traktöre arkadan çarptı. Çarpma sonucu minibüs hurdaya dönerken, traktör yol kenarında bulunan araçlara çarparak ancak durabildi.

Edinilen bilgilere göre kaza bu gün saat 12.30 sıralarında, Mersin-Adana karayolu 21’inci kilometresinde meydana geldi.

Çarpma sonucu minibüs şoförü olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralandığı belirtilen traktör şoförü olay yerine gelen ambulanslar hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası araçta sıkışan minibüs şoförüne ilk müdahale çevrede yetişen vatandaşlar tarafından yapıldı.

Koltukta sıkışan şoförü aracın koltuğunu kırarak geriye doğru çektiğini belirten görgü tanığı, ağır yaralı şoförün olay yerine gelen kurtarma ekiplerinin müdahalesi ile araçtan çıkarılarak ambulansa alındığını, ancak ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı şoförün hayatını kaybettiğini söyledi.

Polis ve jandarmanın müdahale ettiği kazada, güvenliğin sağlanmasından sonra yol tekrar trafiğe açılırken, ağır yaralı olarak çıkarılan traktör şoförü ise olay yerine gelen ambulans ile Tarsus sigorta hastanesine kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden minibüs şoförü ise savcının olay yeri incelemesini bitirmesinden sonra Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtildi.

Kaza sonucu yol geçici olarak trafiğe kapanırken, kaza sonucu hurdaya dönen minibüs olay yerine gelen çekici ile yoldan kaldırıldı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.