banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy

Minibüs TIR’a arkadan çarptı: 2 ölü

Alınan bilgiye göre, Gaziantep istikametinden Batman istikametine doğru giden Mehmet Zeki Ağırman (32) idaresindeki 72 AD 630 plakalı minibüs, saat 01.00 sıralarında, Siverek-Şanlıurfa karayolunun 5. kilometresinde önünde seyir halinde bulunan Tekin Kabak  idaresindeki 04 P 4978 plakalı tahıl yüklü TIR’a arkadan çarptı.

Kazada, minibüste bulunan sürücü Mehmet Zeki Ağırman’ın eşi Selamet Ağırman (35) ve baldızı Meryem Nur Yamaç (24) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Mehmet Zeki Ağırman ise yaralandı.

Yaralı sürücü, ambulans ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Minibüste sıkışan Ağırman ile Yamaç'ın cesetleri, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından hurdaya dönen araçtan zorlukla çıkarıldı. Yapılan incelemenin ardından cenazeler, Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayı duyan kazazedenin Batman’daki yakınları, geldikleri Siverek Devlet hastanesinde sinir krizleri geçirdi. Cenazeler yakınları tarafından cenaze aracı ile Batman’a götürüldü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında TIR sürücüsü Tekin Kabak  gözaltına alındı.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.